Obavijest o izmjenama uvjeta pružanja kvalificiranih usluga povjerenja

16.02.2024.

Obavještavamo vas da će tijekom ožujka 2024. biti u primjeni izmjena i dopuna dokumenata: Uvjeti pružanja kvalificiranih usluga povjerenja, Opća pravila pružanja kvalificiranih usluga povjerenja, Pravilnik o postupcima izdavanja kvalificiranih certifikata za elektroničke potpise i pečate, Pravilnik o postupcima izdavanja kvalificiranih elektroničkih vremenskih žigova, PKI Izjava o odricanju od odgovornosti, TSA Izjava o odricanju od odgovornosti.

Ključne izmjene i dopune odnose se na novi način (udaljene) inicijalne identifikacije klijenata posredstvom automatiziranog računalnog softvera, temeljeno na prepoznavanju biometrije lica i ispravnosti identifikacijskih dokumenata. Dodatno, iz predmetne dokumentacije uklonjena je referenca na kvalificirani elektronički pečat, obzirom da isti nije dio kvalificirane usluge povjerenja za koje je Banka certificirana. Cilj izmjena je unaprjeđenje usluga Banke.

Ako imate bilo kakvih pitanja oko ovih izmjena i dopuna uvjeta poslovanja ili ne prihvaćate predložene izmjene, molimo da nas o tome obavijestite pismenim putem na niže navedenu adresu, u protivnom smatramo da ste suglasni s prijedlogom izmjena i dopuna:

Zagrebačka banka d.d.

Sektor za sigurnost
Samoborska 145, 10090 Zagreb, Hrvatska
Tel.: +385-1-6104-225
Telefax: +385-1-6325-425
e-mail: pma@unicreditgroup.zaba.hr

Sadržaj izmijenjenih i dopunjenih dokumenata o uvjetima pružanja kvalificiranih usluga povjerenja, dostupan vam je u nastavku ove obavijesti.Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.