Obavijest o izmjeni posebnih uvjeta za nagradne kartice

28.03.2023.

Obavijest potrošačima o izmjenama i dopunama Posebnih uvjeta poslovanja za izdavanje i upotrebu nagradne Mastercard kartice - u primjeni od 30.6.2023.

Obavještavamo vas da će od 30. lipnja 2023. biti u primjeni izmjene i dopune Posebnih uvjeta poslovanja Zagrebačke banke d.d. za izdavanje i upotrebu nagradne Mastercard kartice.

Detaljne informacije dostupne su vam u dokumentu u nastavku ove obavijesti te u svim poslovnicama Zagrebačke banke i na besplatnom info telefonu 0800 00 24.

Ako imate bilo kakvih pitanja oko ovih izmjena i dopuna uvjeta poslovanja, molimo nazovite na telefon 0800 00 24, pišite nam na e-mail zaba@unicreditgroup.zaba.hr. Ako ne prihvaćate predložene izmjene, molimo da nas o tome obavijestite pisanim putem najkasnije do 29. lipnja 2023. u protivnom smatramo da ste suglasni s prijedlogom izmjena i dopuna. Primanjem obavijesti o neprihvaćanju predloženih izmjena i dopuna smatrat će se da je ugovor u odnosu na koji niste prihvatili izmjene otkazan i prestaje najkasnije s danom stupanja na snagu predloženih izmjena. Banka u tom slučaju neće naplatiti naknadu za otkaz.Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.