Obročna otplata - alat za pametnu kupnju

Usluga kupovine na rate omogućuje racionalnije upravljanje poslovnim budžetom, stoga se brojni poslovni korisnici koriste njome za zadovoljavanje poslovnih potreba. Jedna od glavnih karakteristika kartica upravo je obročna otplata koja omogućava odgodu plaćanja prema dogovorenom broju rata u dogovorenom vremenu. Tu prednost možete iskoristiti plaćanjem Visa business karticom s odgodom plaćanja Zagrebačke banke.

Pri kupnji na više od 2.600 prodajnih mjesta u Hrvatskoj, ali i na internetu, možete odabrati otplatu do 12 obroka, i to bez kamata uz naknadu.

Prednosti

  1. Brza i jednostavna realizacija na prodajnom mjestu
  2. Bez kamata uz naknadu koja ovisi o broju rata
  3. Pruža financijsku fleksibilnost prilikom kupnje robe veće vrijednosti

Obročna oplata može se realizirati na svim prodajnim mjestima koja nose oznaku Zagrebačka banka, Visa Business s odgodom plaćanja, Obročna otplata. Rate obročne otplate dospijevaju s ostalim troškovima po Visa karticama.

Pritom uvijek imajte na umu da je najbolji način da u potpunosti iskoristite prednosti svoje kartice prethodno sagledavanje vlastitih financijskih mogućnosti u odnosu na vaše želje i potrebe.

Želite li i vi postati korisnik kartica Zagrebačke banke kliknite na "Kontaktirajte me", unesite podatke u obrazac te ugovorite sastanak u najbližoj poslovnici. Mi ćemo vas kontaktirati u najbržem mogućem roku!

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka.

Naziv tvrtke *

OIB tvrtke *

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poduzetničko bankarstvo