Uplatite osnivački polog u Zagrebačkoj banci i pružit ćemo vam potpunu, brzu i kvalitetnu uslugu u tri koraka u svim našim poslovnicama:

  • uplata osnivačkog pologa
  • izdavanje potvrde o uplati osnivačkog pologa
  • prijenos sredstava osnivačkog pologa.

Transakcijski račun možete otvoriti kod svojeg voditelja poslovnog odnosa i u svakom poduzetničkom / poslovnom centru Banke.

Prednost

  1. Osnivački polog uplaćujete na način koji vama najviše odgovara: bezgotovinskim  nalogom za plaćanje e-zabom, m-zabom ili u poslovnicama gdje polog možete uplatiti i u gotovini

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka.

Naziv tvrtke *

OIB tvrtke *

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poduzetničko bankarstvo

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.