Zagrebačka banka proglašena najboljom bankom za financiranje trgovine u Hrvatskoj

19.01.2024.

Zagrebačka banka, članica Grupe UniCredit, proglašena je najboljom bankom u Hrvatskoj za financiranje trgovine na svečanoj godišnjoj dodjeli priznanja magazina Global Finance.

Global Finance na ovogodišnju listu World Best Trade Finance Providers uvrstio je banke iz 100 regija i zemalja. Kriteriji po kojima su se birali najbolji uključivali su ukupnu količinu transakcija, opseg globalne pokrivenosti, odnose s klijentima, cjenovnu konkurentnost i tehnološku inovativnost, a Global Finance je pri izboru u obzir uzeo i mišljenje bankarskih analitičara, izvršnih direktora i tehnoloških stručnjaka.

„Ponosni smo što je magazin Global Finance ponovno potvrdio vodeću poziciju Zagrebačke banke, a ona je rezultat rada i predanosti naših zaposlenika. Posvećeni smo postizanju izvrsnosti i nastavljamo pružati usluge prema najvišim standardima našim klijentima, kao i unaprjeđivati naše proizvode“, istaknuo je Spas Vidarkinsky, član Uprave Zagrebačke banke.

Magazin Global Finance osnovan je 1987. godine sa sjedištem u New Yorku, a izlazi u 50.000 primjeraka u 193 zemlje i regije. Global Finance nagrade pokazatelj su izvrsnosti financijskih institucija, a čitatelji magazina su renomirani financijski stručnjaci koji se bave ulaganjem i donošenjem strateških odluka u multinacionalnim tvrtkama i financijskim institucijama.Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.