Obavijest o izmjenama i dopunama uvjeta poslovanja, Tarife naknada za usluge Banke i Satnice - od 20.12.2021.

01.09.2021.

Obavještavamo vas da će od 20. prosinca 2021. biti u primjeni izmjene i dopune sljedećih dokumenata:
1.) Općih uvjeta poslovanja Zagrebačke banke d.d. po transakcijskim računima potrošača
2.) Izmjena i dopuna Odluke o tarifi naknada za usluge Zagrebačke banke d.d.
3.) Izmjena i dopuna u Satnici zaprimanja i izvršenja naloga potrošača.

Izmjene i dopune odnose se na:
- mogućnost provođenja plaćanja instant kreditnim transferom u kunama na račune u drugoj banci u RH putem on-line bankarstva (e-zaba, m-zaba);
- izmjene koje podržavaju smjer digitalizacije bankovnog tržišta u dijelu otvaranja transakcijskih računa i usluga povezanih s njima u poslovnicama Banke i putem digitalnih kanala prodaje;
- izmjene i dopune koje reguliraju postupanje prema zakonskoj regulativi u vezi sa sprječavanjem pranja novca te se objašnjavaju primjene sankcija;
- izmjene u kojima se dodatno objašnjava postupanje u vezi s personaliziranim sigurnosnim vjerodajnicama pri čemu se korisnik kartice mora pridržavati svih razumnih mjera zaštite tajnosti personaliziranih sigurnosnih vjerodajnica, da upotrebljava karticu na način kojim će spriječiti da druge osobe saznaju njegov PIN i druge personalizirane sigurnosne vjerodajnice.

Izmjene i dopune općih uvjeta stupanju na snagu 20. prosinca 2021.

Ako imate bilo kakvih pitanja oko ovih izmjena i dopuna uvjeta poslovanja, molimo nazovite na telefon 0800 00 24, pišite nam na e-mail zaba@unicreditgroup.zaba.hr ili dođite u poslovnicu do 19. prosinca 2021. Ako ne prihvaćate predložene izmjene, molimo da nas o tome obavijestite pismenim putem najkasnije do 19. prosinca 2021., u protivnom smatramo da ste suglasni s prijedlogom izmjena i dopuna. Primanjem obavijesti o neprihvaćanju predloženih izmjena i dopuna smatrat će se da je ugovor u odnosu na koji niste prihvatili izmjene otkazan i prestaje najkasnije s danom stupanja na snagu predloženih izmjena. Banka u tom slučaju neće naplatiti naknadu za otkaz.

Detaljne informacije o svim izmjenama i dopunama kao i tekstovi izmijenjenih i dopunjenih uvjeta poslovanja i tarife naknada dostupni su vam u dokumentima u nastavku ove obavijesti te u svim poslovnicama Zagrebačke banke i na besplatnom infotelefonu 0800 00 24.

Obavijest o izmjenama u uvjetima poslovanja - sažetak - u primjeni od 20.12.2021.
Obavijest o izmjeni tarife naknada za usluge Banke - sažetak - u primjeni od 20.12.2021.
Obavijest o izmjenama u Satnici zaprimanja i izvršenja naloga potrošača - sažetak - u primjeni od 20.12.2021.
Opći uvjeti poslovanja Zagrebačke banke d.d. po transakcijskim računima potrošača - u primjeni od 20.12.2021.
Izvadak iz Odluke o tarifi naknada za usluge Banke po transakcijskim računima fizičkih osoba i usluge platnog prometa te direktnih kanala - u primjeni od 20.12.2021.
Izmjene i dopune u Satnici zaprimanja i izvršenja naloga potrošača - u primjeni od 20.12.2021.


Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.