Jamstvo iz Programa PLUS - refinanciranje kredita po povoljnijim uvjetima

Zagrebačka banka sudjeluje u provedbi jamstvenog programa PLUS Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO).

Ovim Programom je omogućeno Zagrebačkoj banci da po povoljnijim uvjetima financiranja poduzetnicima odobrava kredite za refinanciranje investicijskih kredita i kredita za obrtna sredstva ugovorenih u drugim bankama uz jamstvo HAMAG-BICRO-a koje pokriva do 50% neotplaćene glavnice kredita i može iznositi najviše 1.000.000,00 EUR.

Za više informacija o jamstvenom Programu PLUS posjetite stranicu HAMAG-BICRO-a, obratite se svojem bankaru/voditelju poslovnog odnosa ili dođite u neki od naših poduzetničkih ili poslovnih centara.

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka.

Naziv tvrtke *

OIB tvrtke *

Vaši podaci za kontakt

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.