FX spot transakcija je kupnja ili prodaja jedne valute za drugu, s rokom dospijeća do dva radna dana. Moguće je ugovoriti transakcije za sve valute koje se nalaze na tečajnoj listi u usporedbi s EUR ili drugom stranom valutom.

Omogućavamo kupnju i prodaju deviza po tržišnom tečaju za sve transakcije veće od 25.000 EUR u protuvrijednosti strane valute iz tečajne liste.

Transakcije se dogovaraju telefonom na broj 01 6006 600 radnim danom od 8 do 16:30h. Nakon ugovaranja transakcije formira se zaključnica koja se razmjenjuje e-zabom, e-poštom ili telefaksom. Nakon toga provodi se transakcija.

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka.

Naziv tvrtke *

OIB tvrtke *

Vaši podaci za kontakt

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.