Tekuća likvidnost

Vaše potrebe za novčanim sredstvima možemo uskladiti s vašim poslovanjem.

Vaše potrebe za novčanim sredstvima možemo uskladiti s prirodom i dinamikom vašeg poslovanja uz ove tri vrste kratkoročnog financiranja:

  • dopušteno prekoračenje po transakcijskom računu - namijenjeno svima koji imaju potrebu za tekućom likvidnošću. To je najracionalniji oblik kratkoročnog kreditiranja i potpuno prilagođen vašim potrebama.
  • kratkoročni kredit za obrtna sredstva - namijenjen financiranju trenutačnih potreba u proizvodnji, plaćanju roba, kod prodaje i izvoza, sezonskih potreba te održavanju likvidnosti.   
  • trajna obrtna sredstva - praktičan način financiranja obveza vašeg poduzeća je kredit za financiranje trajnih obrtnih sredstava.

Za razgovor o aktualnim uvjetima te savjete u definiranju optimalne strukture financiranja su vam uvijek na raspolaganju naši bankari u poslovnim, regionalnim ili korporativnim centrima.  

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka.

Naziv tvrtke *

OIB tvrtke *

Vaši podaci za kontakt