U samo nekoliko koraka do videosastanka s bankarom!

Videosastanak je usluga koja vam omogućuje razgovor s bankarima putem mobitela ili računala u vrijeme koje vama najbolje odgovara.


BEZ DOLASKA
U POSLOVNICU!

Putem videosastanka možete:


1. ugovoriti gotovinski nenamjenski kredit do 15.000 EUR*

2. dobiti informaciju o odobrenju gotovinskog kredita za iznose do maksimalno 40.000 EUR**

3. saznati informacije u vezi s ugovaranjem kreditne kartice, stambenog i gotovinskog nenamjenskog kredita.

* Uz zadovoljenje internih pravila Zagrebačke banke za procjenu kreditnog rizika, izjava o zapljeni po pristanku dužnika i zadužnica nisu potrebne za kredite do 15.000 EUR s rokom otplate do 84 mjeseca za klijente koji su zaposleni na neodređeno minimalno 6 mjeseci i primaju plaću tijekom zadnjih 6 mjeseci na račun u Banci.

** Kada je kredit odobren, ugovorna dokumentacija čeka vas u poslovnici, a nakon ovjere kod javnog bilježnika slijedi isplata na vaš tekući račun.


Zakazivanje termina videosastanka


Termin sastanka možete zakazati putem web-stranice ili vaše m-zabe.

Uspostava videosastanka


Važno je da uza se imate identifikacijski dokument, računalo i mobitel s instaliranim online bankarstvom putem mobilne aplikacije (m-zaba), uključenu kameru i zvučnik.

Bankar vas nikad neće tražiti vaš PIN za kartice, podatke s kartice (broj kartice, datum isteka važenja kartice, sigurnosni kod na poleđini kartice), PIN za m-zabu, broj tokena ni OTP i MAC podatke.

Za videosastanak se koristimo Microsoft Teams platformom koja je besplatna i jednostavna za uporabu.

Možete joj pristupiti na dva načina:

1. putem RAČUNALA – nije potrebna instalacija platforme, nego se spajate putem internetskog preglednika (npr. Microsoft Edge, Google Chrome, Safari)

2. putem MOBITELA - prije sastanka potrebno je instalirati besplatnu Microsoft Teams platformu (na Google Playu, App Storeu ili App Galleryju u pretraživač samo upišite Microsoft Teams).


Videosastanak s bankarom

1.

Potvrda termina sastanka

  • Nakon zakazivanja termina sastanka šaljemo vam e-mail s potvrdom zakazanog termina i poveznicom za spajanje na sastanak.

2.

Uspostava videosastanka

  • Na sastanak se spajate putem poveznice koju ćemo vam poslati na e-mail koji je verificiran u našem sustavu.

3.

Identifikacija

  • Na svojemu mobitelu primit ćete poruku za identifikaciju. Poruku otvarate dodirom prsta i prijavljujete se na jednak način kao i u online bankarstvo putem mobilne aplikacije (m-zaba). Nakon prijave dobit ćete poruku za potvrdu svojega identiteta.

4.

RAZGOVOR

  • Putem videosastanka možete ugovoriti gotovinski nenamjenski kredit do 15.000 EUR, dobiti informaciju o odobrenju gotovinskog kredita za iznose do maksimalno 40.000 EUR i saznati informacije u vezi s ugovaranjem kreditne kartice, stambenog i gotovinskog nenamjenskog kredita.

5.

ELEKTRONIČKO POTPISIVANJE DOKUMENTACIJE

6.

Nastavak realizacije usluge

  • Tijekom videosastanka s bankarom dogovorit ćete sve buduće korake koji su potrebni za realizaciju određene usluge.

Pojedinosti o svim uvjetima videosastanka pročitajte ovdje.

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.