Allianz Prospekt jednokratni životno je osiguranje vezano na ulaganje u investicijski fond, odnosno kombinacija osiguranja i ulaganja. Tako tijekom trajanja police stječete financijsku sigurnost u slučaju najgorega, ali i mogućnost veće zarade (ili eventualnoga gubitka) jer je rizik ulaganja isključivo na vama. Po isteku osiguranja na vaš će račun biti isplaćena tržišna vrijednost police.

Ovisno o vašim preferencijama, prilikom ugovaranja police možete odabrati jedan od dva investicijska fonda za čiju cijenu udjela premija za ulaganje može biti vezana:

  • ZB conservative 20 - fond-menadžeri ulažu pretežno u portfelj obveznica i drugih dužničkih vrijednosnih papira i kamatonosnih financijskih instrumenata
  • ZB euroaktiv - fond-menadžeri ulažu u dionice odabranih kompanija koje pokazuju potencijal rasta i svojom veličinom zadovoljavaju kriterije ulaganja.
  • ZB global 50 - fond-menadžeri ulažu prvenstveno u obveznice, instrumente tržišta novca i depozite te manji dio imovine na globalna dionička tržišta.

Želite li se dodatno zaštititi, birajte Dopunsko osiguranje od nezgode s DNK analizom ili Dopunsko osiguranje za slučaj nastanka teških bolesti.

Prednosti

  1. Optimalna kombinacija osiguranja i ulaganja
    Tijekom trajanja osiguranja imate pokriće za slučaj smrti, a po isteku osiguranja na račun će vam biti isplaćena tržišna vrijednost police.
  2. Mogućnost ugovaranja dopunskih pokrića
    Uz Allianz Prospekt možete ugovoriti i dopunsko osiguranje od nezgode s DNK analizom ili dopunsko osiguranje za slučaj nastanka teških bolesti za dodatnu zaštitu vas i vaše obitelji.

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak

Predložite termin sastanka, nastojat ćemo ispuniti vašu želju.
 

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.