Ako vam zatreba veći iznos gotovine, na rok otplate do 15 godina, a posjedujete kvalitetnu nekretninu pogodnu za zasnivanje zaloga, možemo vam ponuditi hipotekarni kredit.

Hipotekarni kredit dugoročni je kredit koji Banka odobrava fizičkim osobama, a poseban je po tome što se kao instrument osiguranja koristi hipotekom na nepokretnu imovinu.

Za kredite koji se ugovaraju uz instrument kreditne zaštite (osiguranja) koji je nekretnina, istu je potrebno adekvatno procijeniti od strane procjenitelja ovlaštenog za obavljanje procjena u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske i elaborat o procjeni tržišne vrijednosti mora sadržavati minimalno elemente navedene u dokumentu Bitni elementi elaborata o procjeni vrijednosti nekretnina (naveden u sklopu dokumentacije priložene uz ovaj proizvod).

Prednosti

  1. veći iznosi kredita u odnosu na gotovinski kredit
  2. otplata kredita uz fiksnu kamatnu stopu
  3. mogućnost financiranja osobnih projekata za koje ne postoji ponuda namjenskih kredita
  4. dospijeće anuiteta 1. u mjesecu s rokom tolerancije plaćanja do 15. u mjesecu
  5. moguća prijevremena konačna otplata kredita bez plaćanja naknade

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak

Predložite termin sastanka, nastojat ćemo ispuniti vašu želju.
 

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.