U slučaju potrebe za hitnim intervencijama iskoristite usluge navedenih majstora.

Usluga vam je na raspolaganju na području Hrvatske, na adresi koju ste kao vlasnik Lepeze ili zasebne usluge Servis centra prijavili Zagrebačkoj banci. To može biti bilo koja adresa po vašem izboru, neovisno o tome koja vam je adresa prebivališta.
Ako su troškovi popravka viši od iznosa koji pokriva Mondial Assistance, razliku podmirujete sami na licu mjesta nakon ispostavljenog računa majstora.

Mondial Assistance pokriva troškove dolaska i rad majstora te sitni potrošni materijal. Ne pokrivaju se troškovi rezervnih dijelova i samog materijala. I u slučaju kvarova koji nisu uključeni u tu uslugu Mondial Assistance daje informaciju o majstoru koji klijentu može pomoći. Pri tome klijent podmiruje trošak popravka u cijelosti.

Ako vam zatreba ova pomoć, javite se Mondial Assitanceu na broj 0800 222 384 ili 00431 525 036 547 za pozive iz inozemstva. Na raspolaganju su vam od 0 do 24h.

U slučajeve hitnih intervencija nisu uključeni

kvarovi koji su rezultat tvorničkih grešaka, lošeg održavanja instalacija, dugotrajne i neodgovarajuće upotrebe instalacija, intervencije povezane s održavanjem instalacija, zahtjevi za popravcima instalacija s proizvođačkim jamstvom ili ugovor o održavanju, uništenje osobnih predmeta, kvarovi nastali zbog poslovne aktivnosti, usluge otklanjanja kvarova na strojevima za pranje i drugim kućanskim aparatima, uključujući i njihove spojeve na vodovodnu i kanalizacijsku mrežu te usluge vezane za popravak kvarova nastalih prije prijavljenog događaja.

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak

Predložite termin sastanka, nastojat ćemo ispuniti vašu želju.
 

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.