Putno osiguranje pruža se isključivo za putovanja u inozemstvo, u svim zemljama svijeta osim u područjima visokog rizika (npr. ratom zahvaćena područja).

Pomoć u okviru Putnog osiguranja dostupna je u slučaju nezgode ili iznenadne bolesti za neograničeni broj putovanja u inozemstvo tijekom razdoblja u kojem je ugovorena usluga kada putovanje ne traje dulje od 60 dana u kontinuitetu. Kako bi provjerio duljinu boravka, Mondial Assistance može zatražiti da mu klijenti dostave vinjetu, zrakoplovnu kartu, račun hotela i sl.

Ovisno o odabranoj Lepezi dostupne su vam pojedine usluge Putnog osiguranja u inozemstvu.

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak

Predložite termin sastanka, nastojat ćemo ispuniti vašu želju.
 

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.