Podsjetnik na mogućnost potpisivanja Sporazuma o korištenju fizičkog tokena do 15.5.2024.

Zagrebačka banka uvijek u fokusu ima svoje klijente i njihovu dobrobit stoga je još u prošloj godini donesena Odluka o ukidanju fizičkih tokena s ciljem podizanja razine sigurnosti i jednostavnosti pristupa i korištenja on-line proizvodima i uslugama Banke.

Podsjećamo da do 15. 5. 2024. klijenti mogu u poslovnici potpisati Sporazum o korištenju fizičkog tokena u slučaju da se žele nastaviti koristiti njime kako bi pristupali on-line bankarstvu i sustavu e-Građani.

Nakon tog datuma fizički token povlači se iz uporabe za klijente bez Sporazuma.

Budući da se fizički token povlači iz uporabe, podsjećamo klijente na mogućnost ugovaranja i korištenja m-tokenom bez naknade koji, uz pristup on-line bankarstvu i e-Građanima, ima i funkcionalnost odobrenja on-line kupnje karticama. Odlično je rješenje jer je u mobitelu, a ugovaranje i korištenje bez naknade je. Naši bankari rado će pokazati kako se njime koristiti.Zakažite sastanak

Zašto m-token?

  • Jednostavan je i pristupačan – nalazi se u mobitelu, tako da on-line bankarstvu, internetskoj kupnji ili e-Građanima možete pristupati bilo kad i bilo gdje. Ne trebate nositi sa sobom još jedan uređaj.
  • Siguran za korištenje – pokreće se unosom PIN-a koji znate samo Vi i pomaže da ne postanete žrtvom prijevare jer možete vidjeti elemente transakcije koju njime potvrđujete (npr. iznos plaćanja i trgovca kojem uplaćujete).
  • Besplatan je.

Dobro je znati:


  • Za korištenje m-tokenom potreban je mobilni uređaj s iOS ili Android operativnim sustavom te pristup internetu.
  • Fizički token ne trebate vratiti u poslovnicu.
  • Za dodatne informacije obratite nam se putem e-maila m-zaba@unicreditgroup.zaba.hr ili telefona 01/ 3789 785.


Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.