Financijska edukacija

Elementarna financijska pismenost temelj je za donošenje informiranih odluka o financijskim proizvodima i uslugama te osnova za stvaranje osobnih i obiteljskih proračuna koji su usklađeni s vlastitim potrebama.

Kome su namijenjene

Edukacije su namijenjene građanima, s posebnim naglaskom na mladima, a u fokusu su osnovni financijski pojmovi i osobne financije. Edukacije su namijenjene i poduzetnicima početnicima ili ljudima koji tek planiraju krenuti u poduzetničke vode. U ovom slučaju fokus je na pripremi poslovnog plana te druge praktične teme s kojima se poduzetnici susreću u svakodnevnom poslu.

Za detaljnije informacije obratite se svojoj bankarici/bankaru, posjetite najbliži poduzetnički centar ili se javite na adresu ESG@unicreditgroup.zaba.hr.

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.