Otkrijte što vam nudimo

Zabina najveća vrijednost naši su ljudi. Naši svakodnevni izbori i nepokolebljivost u svemu što radimo pomažu banci da raste iz dana u dan. Zato želimo da UniCredit i Zaba postanu još boljim mjestom za rad, u kojem su poštovanje i razumijevanje temelj naših međusobnih odnosa. Želimo biti uz vas i što bolje vas podržavati u privatnom i profesionalnom životu, ponuditi vam što više pogodnosti, inicijativa i usluga u trenucima kad vam je to najvažnije.

Zdravlje na prvom mjestu

Zabin program zdravstvene skrbi nudi dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje uz ono osnovno, državno. Uz širok opseg zdravstvenih usluga, dodatno zdravstveno osiguranje uključuje usluge koje se odnose na primarnu i sekundarnu razinu zdravstvene skrbi.

Naši zaposlenici vode računa o svojem zdravlju zahvaljujući periodičnim preventivnim pregledima koje im nudimo i putem kojih održavaju kontrolu nad svojim zdravljem. Svake dvije godine zaposlenike pozivamo na besplatan sistematski pregled Kako bi se u potpunosti posvetili svom zdravlju svim našim zaposlenicima na dan kada su planirali sistematski pregled omogućavamo slobodan dan.

Sedam slobodnih dana godišnje, od čega tri dana u kontinuitetu za potrebe lakših, uobičajeno sezonskih bolesti zaposlenika i/ili njege lakše oboljelog člana njegove uže obitelji za koje ne treba dostaviti liječničku dokumentaciju.

Potpora u svemu što radite - i u velikim životnim odlukama.

Život čine lijepi ali i ne tako lijepi trenuci. I u njima smo tu, uz naše zaposlenike kako bismo pružili podršku.

Iščekujete prinovu? Čestitamo od srca i tom prigodom naše zaposlenike darujemo s 398 eura neto. Za zaposlene mame tu je i niz pogodnosti kroz Program za mame, o kojem više pročitajte u rubrici Moj dom i obitelj.

Na zdravlje prije svega utječe zdrava i pravilna prehrana. Zato nam je važno osigurati topli obrok, pa naši zaposlenici uz svoju plaću na svoj račun primaju mjesečni iznos za obrok te brinemo o raznovrsnosti ponude hrane u našim restoranima, pa nas tako iz tjedna u tjedan čeka novi menu, te posebna ponuda za vegetarijance i vegane.
Zadovoljstvo nam je ponuditi svim našim zaposlenicima i mogućnost učlanjenja u AZ ZABA zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond čime ostvarujete dodatne pogodnosti prilikom učlanjenja i ujedno brinete za vašu bolju mirovinu.

Zaba nudi posebne ponude i popuste svojim zaposlenicima za naše proizvode i usluge.

Uvijek sam tu za one koje volim

Zamislite da svoj rođendan možete provesti baš onako kako vama odgovara i istovremeno napraviti odmak od svakodnevnih obaveza i pretrpanih rasporeda. Više ne morate zamišljati! Zaba svojim zaposlenicima omogućuje slobodan dan za rođendan kako bismo baš na taj dan u društvu najdražih radili one stvari koje nas ispunjavaju i opuštaju.

S prvim danima rujna počinje nova vrtićka i školska godina. Našim kolegicama i kolegama čija se djeca prvi put upisuju u vrtić ili školu to je zaista veliki dan u kojem žele biti uz svoje mališane u novoj fazi života. Kako bi taj dan bio što opušteniji, Zaba nam omogućuje slobodan dan za prvi dan polaska djeteta u vrtić ili školu.

Potičemo zaposlenike Zabe na daljnje obrazovanje unutar službenih obrazovnih organizacija dodjeljujući im do sedam radnih dana potpuno plaćenog slobodnog vremena za pripremu i polaganje ispita.

U slobodno vrijeme slijedim svoju strast

U zdravom brendu, zdrav duh. U Zabi aktivno promičemo vrijednosti sportskog života. Zato ako ste strastveni promotor zdravog života, obožavate sport i rekreaciju te aktivno radite na svjesnosti o svom tijelu, umu i kako se osjećate u ovom trenutku učlanite se u Zaba Sporti sudjelujte u sportskim aktivnostima, kao što su odbojka, košarka, stolni tenis, nogomet, tenis, skijanje, plivanje itd.

Priznajte, koliko ste puta kao opravdanje za neodlazak u teretanu ili na fitness program naveli nedostatak vremena? Zaba je jedna od rijetkih kompanija u Hrvatskoj koja je svojim zaposlenicima omogućila više slobodnog vremena za tjelovježbu otvaranjem teretane i košarkaškog igrališta na 5. katu svog poslovnog kampusa na Jankomiru. Na ovaj način svi zdravstveni benefiti, kako tjelesnog, tako i mentalnog zdravlja koje donosi redovita tjelovježba, nadohvat su vam da prihvatimo izazov i postanemo - zdravi i fit!

Naše je zadovoljstvo biti dio programa MultiSport jedinstvene ponude pogodnosti koje našim zaposlenicima, članovima Zaba sporta i onima koji će to tek postati, omogućava veći izbor sportskih i rekreacijskih centara uz povoljnije članarine.

Pronašao sam pravu ravnotežu između poslovnog i privatnog života

Kako bismo našim zaposlenicima omogućili što bolju kvalitetu privatnog i poslovnog života neki od timova u Zabi odlučili su se za rad u kliznom radnom vremenu. Klizno radno vrijeme znači da dio rasporeda možemo; prilagoditi sebi, sami možemo odrediti kada ćemo početi i završiti radno vrijeme kako bismo bolje balansirali između privatnih i poslovnih obaveza i rokova.

Iako je u Hrvatskoj rijetka praksa rad u nepunom radnom vremenu zaposlenici se za ovaj oblik rada kod poslodavca u najvećem broju odlučuju zbog brige za najmlađe ili najstarije članove obitelji, školovanja ili nekog drugog osobno važnog razloga. Kao Zabin zaposlenik ako vam je ovaj oblik rada prihvatljiv radi usklađivanja privatnih (obiteljskih) i poslovnih obveza samo se trebate javiti.

Prvi dani na novom poslu ili povratak nakon dužeg izbivanja znaju biti stresni, a početni entuzijazam može biti pojačan ili uništen, ovisno o prvom dojmu. Tako će naše nove zaposlenike na prvi radni dan dočekati njihov buddy, odvesti ih do radnog mjesta, upoznati s kolegama te pokazati prostorije Zabe. Dodjeljivanjem buddyja - kolege iz tima koji je na raspolaganju za sva pitanja u prvim mjesecima, olakšavamo novom zaposleniku prijelaz u novu ulogu i brže usvajanje naše organizacijske kulture, a budućim buddyjima stvaramo prilike za razvoj novih vještina.

Želite čuti više što još nudimo? Prijavite se za posao, sudjelujte u našem selekcijskom procesu i postanite naš zaposlenike. Imamo još štošta za ponuditi.

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.