Područja rada u Zagrebačkoj banci

Pogledajte naša područja i odaberite koje vas najviše zanima!

Rad s klijentima


Ako se smatrate komunikativnom osobom koja voli svakodnevno raditi s ljudima, ovdje možete pronaći pravo mjesto za rad.

MALOPRODAJA
Naši bankari pomažu klijentima pri rješavanju različitih financijskih upita, bilo da se radi o kupnji proizvoda, kuće ili o otvaranju vlastitog računa.

PRIVATNO BANKARSTVO
Naši privatni bankari upravljaju financijama i specifičnim potrebama klijenta privatnog bankarstva. Pomažu im cijeniti financije na tržištu uz pružanje investicijskih usluga i obavljanje investicijskih aktivnosti.

KORPORATIVNO I INVESTICIJSKO BANKARSTVO
Naši bankari korporativnog i investicijskog bankarstva osigurat će kvalitetne proizvode i usluge specifično prilagođene potrebama pojedinog klijenta primjenjujući inovativna rješenja.

Rad u centrima


U našim centrima se susreću stručnjaci i specijalisti iz brojnih različitih područja zanimanja te zajedno rade na zadacima kako bi postigli ono što je važno #dowhatmatters.

UPRAVLJANJE FINANCIJAMA
Uživate u analiziranju brojeva i pripremi izvještaja i preporuka na temelju njih? Pridružite se našem timu stručnjaka za planiranje i kontroling, računovodstvo, regulatorno izvještavanje i ostalim specijalistima.

UPRAVLJANJE I KONTROLA RIZIKA
S obzirom da radimo s financijama naših klijenata vrlo nam je važno prepoznati sve moguće rizike.

UNUTARNJA REVIZIJA
Ukoliko ste upoznati s brojnim propisima i želite pratiti njihovu provedbu ili dati savjet za poboljšanje ovo je mjesto za Vas. Kolege u unutarnjoj reviziji provode reviziju cjelokupnog poslovanja Banke i predlažu poboljšanja u cilju smanjenja izloženosti rizicima i poboljšanja poslovanja.

PRAVNI POSLOVI
S obzirom na količinu zakona i propisa kojima Banka podliježe, pravnici su i više nego dobrodošli stručnjaci. Oni pružaju pravnu podršku komercijalnim i korporativnim aktivnostima Banke te brane imovinski interes.

PRAĆENJE USKLAĐENOSTI S PROPISIMA
Zbog velikog broja zakona i propisa te njihovih izmjena imamo specijalizirano područje koje nam pomaže u praćenju, provjeri i uvidu u zakonitost i integritet poslovanja Banke. 

UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSOM
Zaposlenici su nam vrlo važni. Ako se zajedno s nama želite usmjeriti na njihovo privlačenje, odabir i razvoj te implementirati brojne strategije koje se odnose na dobrobit zaposlenika, javite se. 

UPRAVLJANJE ISKUSTVOM KLIJENATA, MARKETING, IDENTITET I KOMUNICIRANJE
Kolege povezuju saznanja o hrvatskom tržištu, UniCredit Grupi, konkurenciji i okruženju te saznanja o proizvodima i procesima iz korisničkog kuta gledanja  što koriste kako bi održali prepoznatljivu sliku kompanije.

PODRŠKA BANKARSKOM POSLOVANJU
Bez podrške naših kolega u informatici, operativnim bankarskim servisima, organizaciji, nabavi i općim poslovima te sustavom zaštite izrazito bismo teško funkcionirali.

MALOPRODAJA - CENTRALA
Naši klijenti zaslužuju najbolje! Kvalitetne usluge i inovativni proizvodi su naša tradicija koju nastojimo i dalje održati. Pridružite nam se u osmišljavanju strategije maloprodaje, upravljanju proizvodima i kartičnim poslovanjem.

KORPORATIVNO, INVESTICIJSKO I PRIVATNO BANKARSTVO - CENTRALA
Kao što je napisano ranije, klijenti su nam na prvom mjestu i zaslužuju najbolje! Zbog toga razvijamo poslovne strategije i strategije investiranja te proizvode i savjetovanje u cilju što zadovoljnijih klijenata.

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.