Program za mame i tate

Majčinstvo i trudnoća jedno su od najljepših iskustava, a kroz Program za mame želimo osigurati još bolju ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Ova inicijativa pokrenuta je u rujnu 2019. godine, a namijenjena je našim kolegicama koje su majke djece u dobi do dvije godine, trudnicama ili onima koji imaju poteškoća povezanih s trudnoćom ili začećem.

Program nudi velik broj usluga poput edukacijskih tečajeva, vježbi za majke i trudnice te specijaliziranih masaža, uz dosadašnje pogodnosti poput stanki za dojenje, dodatnih slobodnih dana i financijske potpore za novorođenu djecu. Tako će kolegice koje se prijave u Program moći odabrati kombinaciju usluga u iznosu od 133 EUR neto.

Za sada, osim u Zagrebu gdje se provode sve usluge iz Programa, moguće je dogovoriti dio usluga i u Splitu, Osijeku, Rijeci, Puli, Zadru, Karlovcu, Varaždinu te i u drugim gradovima gdje se pokaže interes, a gdje postoje adekvatni pružatelji usluga.

Naš je cilj, kao poslodavca, pomoći kolegicama koje imaju malu djecu ili će uskoro postati majke da provedu to posebno razdoblje života opušteno i sretno.

U videu upoznajte centar Mama Soon iz Zagreba, bančinog partnera u ovom projektu te saznajte što naše kolegice najviše koriste i koja su njihova iskustva s pogodnostima.

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.