Promjene u sastavu Uprave

03.04.2024.

Gospodin Spas Blagovestov Vidarkinsky, član Uprave Zagrebačke banke d.d. podnio je ostavku koja stupa na snagu s učinkom od dana 8.4.2024., a što je u skladu s početkom njegove nove funkcije koju će obnašati unutar UniCredit Grupe.

Danom 8.4.2024. član Uprave, gospodin Slaven Rukavina privremeno preuzima nadležnosti i zaduženja gospodina Vidarkinskog do imenovanja novog člana Uprave.

Informacija je dostupna javnosti na internet stranicama Zagrebačke burze, internet stranicama Zagrebačke banke d.d., u Službenom registru propisanih informacija (HANFA) te je dostavljena HINI za objavu.Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.