Zašto odabrati Zabu za poslodavca

Ako ste se pronašli na našim internetskim stranicama, niste ovdje slučajno. Bilo da još studirate, tek ste zakoračili na tržište rada ili već godinama uspješno gradite vašu karijeru u financijskoj ili nekoj drugoj industriji tu ste s nekim ciljem. Otkrijte u nastavku zašto odabrati Zabu kao mjesto za rad.

Zagrebačka banka, banka za sve što je klijentima važno

Tržište rada neprestano se mijenja i svi smo u potrazi za mjestom za rad gdje su naše ideje važne. U Zagrebačkoj banci i UniCredit Grupi ulažemo u vaše talente. Pružamo vam prijateljsko radno okruženje, puno potpore, gdje su osobne vrijednosti ključne kako bismo donijeli promjenu. Cijenimo ravnotežu između ureda i onoga što je izvan njega. U Zagrebačkoj banci i UniCredit Grupi iza svake je osobe kolega koji će prihvatiti vaše strasti i pomoći vam ostvariti vaše ciljeve, u uredu i izvan njega.

Nagrade i priznanja

Zagrebačkoj banci i UniCreditu dodijeljen je  prestižan certifikat Top Employer Europe i Top Employer Croatia za uvjet za zaposlenike koji odskaču od prosjeka, brigu i razvoj talenata na svim razinama u organizaciji te kontinuiranim naporima za unaprjeđivanjem praksi za zapošljavanjem.

Certifikat na europskoj razini dodijeljen je zahvaljujući lokalnim certifikatima koje je UniCredit postigao u Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Rusiji i Srbiji.

Više informacija o institutu Top Employers, samom istraživanju kao i o rezultatima dostupno je na Top-employers.

Našu priču o uspješnoj suradnji sa studentima već godinama prepoznaju i nagrađuju upravo studenti jedinstvenom nagradom Zlatni indeks. Zagrebačka banka je ponosna dobitnica ukupno devet nagrada kroz godine jer omogućuje studentima kvalitetnije obrazovanje i povezivanje sa stvarnom praksom i poslovnim svijetom.

Ova nam je nagrada važna jer su studenti ti koji su nas ocijenili kao poduzeće koje aktivno sudjeluje u njihovu obrazovanju. Time je potvrđeno da su prepoznali i vrijednost naših inicijativa poput programa Zaba Future Academy, Zaba Banking Academy i bloga TkoKaže.

Više informacija o projektu Zlatni indeks, kao i o rezultatima dostupno je na estudent.hr.

Zagrebačka banka istaknula se i na strateškoj razini u razvoju i definiranju employer brand strategije te postala nositelj priznanja Best Employer Brand u kategoriji Bankarstva. Ovaj se pristup najviše ističe u inicijativama za naše zaposlenike poput Programa za mame koji je usmjeren na lakše postizanje ravnoteže privatnog i poslovnog života i pomoći našim zaposlenicima koji imaju malu djecu ili će uskoro postati majke/očevi, da provedu to posebno razdoblje života opušteno i sretno.

Više informacija o projektu Best Employer Brand Awards, kao i o rezultatima dostupno je na www.bestemployerbrandawards.com.

Za ostala priznanja i nagrade struke iz različitih područja u bankarstvu posjetite stranicu Naš brend.

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.