Obročna otplata - alat za pametnu kupnju

Usluga kupovine na rate omogućuje racionalnije upravljanje kućnim budžetom, stoga se brojni građani koriste njome za zadovoljavanje potrošačkih potreba. Jedna od glavnih karakteristika kartica upravo je obročna otplata koja omogućava odgodu plaćanja prema dogovorenom broju rata u dogovorenom vremenu.

Tu prednost možete iskoristiti plaćanjem karticama Zagrebačke banke. Obročna otplata bez kamata i naknada namijenjena je osnovnim i dodatnim korisnicima kreditnih kartica i debitnih kartica tekućih računa u eurima.

Pri kupnji na tisućama prodajnih mjesta u Hrvatskoj možete odabrati otplatu do 24 obroka debitnom karticom i do 36 rata kreditnim karticama, i to bez kamata, naknada i dodatnih troškova, ovisno o uvjetima prihvatnih mjesta. Plaćanje na rate dostupno je i na internetu.

Saznajte više o obročnoj otplati podjelom jednokratne transakcije na rate

Prednosti

  1. Brza i jednostavna realizacija na prodajnom mjestu
  2. Bez kamata, naknada i dodatnih troškova
  3. Pruža financijsku fleksibilnost prilikom kupnje robe veće vrijednosti
  4. Zagrebačka banka daje MultiPlusCard BONUS eure za svako plaćanje

Obročna oplata može se realizirati na svim prodajnim mjestima koja nose oznaku Zagrebačka banka, Obročna otplata, Bez kamata / bez naknada. Rate obročne otplate dospijevaju s ostalim troškovima po kreditnim karticama, a sve rate obročne otplate po debitnoj kartici naplaćuju se s tekućeg računa u eurima.

Pritom uvijek imajte na umu da je najbolji način da u potpunosti iskoristite prednosti svoje kartice prethodno sagledavanje vlastitih financijskih mogućnosti u odnosu na vaše želje i potrebe.

Želite li i vi postati korisnik kartica Zagrebačke banke kliknite na "Kontaktirajte me", unesite podatke u obrazac te ugovorite sastanak u najbližoj poslovnici. Mi ćemo vas kontaktirati u najbržem mogućem roku!

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak

Predložite termin sastanka, nastojat ćemo ispuniti vašu želju.
 

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.