Posebna pogodnost: bez troška procjene do 31. prosinca 2024. za kredite uz CPI, Zelene kredite (A ili A+) te kredite za mlade (do 45 godina).

Sanjajte u vlastitom domu! Stambeni je kredit rješenje za vaše stambeno pitanje - kupujete li stan, gradite kuću ili adaptirate nekretninu.

Njime možete otplatiti i stambeni kredit odobren u drugoj banci.

Za kredite koji se ugovaraju uz instrument kreditne zaštite (osiguranja) koji je nekretnina, istu je potrebno adekvatno procijeniti od strane procjenitelja ovlaštenog za obavljanje procjena u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske i elaborat o procjeni tržišne vrijednosti mora sadržavati minimalno elemente navedene u dokumentu Bitni elementi elaborata o procjeni vrijednosti nekretnina (naveden u sklopu dokumentacije priložene uz ovaj proizvod). Novosti u izradi elaborata procjene nekretnina od 1.1.2024.

Ovdje se možete informirati o svim detaljima vezano uz životno osiguranje otplate kredita.

Prednosti

  1. Fiksna kamatna stopa za cijelo razdoblje otplate kredita
  2. NOVO: Namjene izgradnja, dogradnja, dovršenje i rekonstrukcija obiteljske kuće uz buduću vrijednost nekretnine, bez potrebe za zamjenskom nekretninom
  3. Iznos kredita može se povećati do 5% od iznosa kredita, maksimalno 7.000 EUR u svrhu povrata troškova za realizaciju kredita (temeljem pravdajuće dokumentacije)
  4. Mogućnost odgode plaćanja kredita (moratorija) pri korištenju rodiljskog dopusta
  5. Uz m-zabu pratite otplatu i broj preostalih rata kredita

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak

Predložite termin sastanka, nastojat ćemo ispuniti vašu želju.
 

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.