Ekskluzivna ponuda za korisnike Mastercard kartica

10 % popusta na odjelu mode ZalandaZalando je vodeća europska polazna točka za modu, ljepotu i sport.

Korisnicima Mastercard kartica Zagrebačke banke omogućeno je 10 % popusta na Zalando E-kartice koji možete iskoristiti na odjelu mode Zalanda putem web-stranice ili aplikacije.

Kako aktivirati Zalando E-kartice?

Trebate se registrirati putem Mastercard priceless web-stranice. Nakon toga pratite upute koje će vas odvesti na posebnu stranicu na Zalandu gdje ćete moći kupiti željenu vrijednost E-kartice u iznosima od 50, 75, 100 i 200 eura (valuta ovisi o lokaciji).

Ponuda vrijedi do 31. prosinca 2024.

Uloga je Banke ograničena na prosljeđivanje informacije o pogodnostima. Banka ne odgovara za točnost ili potpunost informacija o pogodnostima niti za mogućnost njihovog korištenja, kao niti za promjene uvjeta pogodnosti od strane organizatora pogodnosti ili bilo koje treće strane.Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.