On-line bankarstvo
(m-zaba)

On-line bankarstvom putem mobilne aplikacije (m-zabom) provjeravajte stanja i promete, plaćajte i prenosite novac na račune ili pronađite najbliži bankomat.

m-zaba čak 6 mjeseci bez naknade za nove korisnike!

Informacije o računima i karticama

Bilo gdje i bilo kada imajte uvid u stanja i promete kunskih i deviznih tekućih i žiroračuna, štednje, kredita, kartica i investicijskih fondova. Sva vaša imovina i obveze na jednom su mjestu.

Saznajte više

Jednostavno plaćanje i kupovina

Plaćajte račune, kupujte bonove za mobitel, prebacujte sredstva drugima, trgujte udjelima u investicijskim fondovima, ugovarajte osiguranja...

Saznajte više

Sigurnost

Aplikacija je zaštićena PIN-om koji znate samo vi. Čak i ako izgubite mobitel, ne brinite se, jer se nakon tri pogrešna unosa PIN-a aplikacija automatski zaključava.

Saznajte više

Kako do m-zabe?

1

Ugovaranje

Najjednostavnije putem e-zabe: odaberite m-zaba - m-bankarstvo - ugovaranje. Ako nemate e-zabu, uslugu možete ugovoriti u poslovnici Banke.

2

Instaliranje

Pričekajte SMS poruku s poveznicom za preuzimanje aplikacije koja stiže nekoliko trenutaka nakon što uspješno ugovorite uslugu. Odabirom poveznice preuzmite m-zabu na mobitel.

3

Aktiviranje

Nakon preuzimanja aplikacije aktivirajte je unosom identifikacijskog i aktivacijskog ključa, nakon čega ćete sami odrediti PIN za daljnje korištenje m-bankarstvom i m-tokenom.

U procesu aktivacije pomoći će vam naš video.

Zatražite ponudu online

Unesite svoje podatke, pripremite dodatna pitanja i ubrzo stiže naš poziv!

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete datum rođenja ili OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Popunite jedno od polja - datum rođenja ili OIB

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak