Pridružite nam se

U Zagrebačkoj banci vjerujemo u banku za sve što vam je važno. Zajedno sa svim zaposlenicima posvećeni smo raditi na onome što je važno našim klijentima, zajednicama kojih smo dio i našim kolegama, a to znači pružanje stvarnih rješenja za stvarne potrebe, kako bi postigli opipljiv rezultat.
#dowhatmatters je tko smo zapravo i kakvi želimo biti. To je obećanje koje Zaba daje sadašnjim i budućim zaposlenicima.


Pogledajte sve ponude poslova

Što za nas znači #DoWhat­Matters?

Pobuđujemo najbolje u ljudima

Ljudi su naše najveće bogatstvo, puno su više od samo zaposlenika. Naš je zadatak pomoći im da mogu dati najbolje od sebe kroz prijateljsko radno okružje, koje će im pružiti potporu i ravnotežu privatnog i poslovnog života.

Gradimo našu budućnost zajedno

Svi doprinosimo našem zajedničkom uspjehu. Mijenjamo načine kako radimo i pronalazimo jednostavnija rješenja na složene izazove zahvaljujući našoj odlučnosti, kreativnosti i inovativnosti.

Ujedinjeni međunarodnom raznolikošću

Naša nas raznolikost nadahnjuje na suradnju i dijeljenje iskustava i perspektiva na globalnoj razini. Svaki glas, kultura i iskustvo obogaćuju našu zajednicu: One Bank, One UniCredit.

Osnažujemo svoje ljude kako bi rasli

Nadahnjujemo i izazivamo naše zaposlenike da nadmaše svoja očekivanja, kako bi postigli još veće ciljeve. Ulažemo u profesionalan i osobni razvoj kroz različite prilike za učenje i razvoj.

Jer u Zabi vi činite razliku

Tražite li radno okruženje u kojem su bitni vaša kreativnost i inovativnost? Gdje vaše ideje, snovi i ambicije nama znače?
Zagrebačka banka nudi vam izazovno poslovno okruženje, prilike za posao i razvoj karijere na različitim lokacijama i poslovnim područjima, od financija do IT-a i sigurnosti, kako bi vam ponudili priliku da zajedno s nama izgradite Banku budućnosti.
Saznajte više o našoj organizaciji i otkrijte naše razvojne programe.
Pogledajte sve mogućnosti za zaposlenjem u Zabi klikom na Ponude poslova.

Naši certifikati

Ponosni smo nositelj certifikata i priznanja


Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.