Smart

Računi i kartice, online bankarstvo,dopušteno prekoračenje, obročno plaćanje, i-Računi te niz dodatnih pogodnosti olakšat će vam svakodnevni život

Ne mijenjajte svoj dnevni ritam, nego pametno organizirajte svoje financije. Sve što vam je potrebno za poslovanje imate u našem Smart paketu. Računi i kartice, online bankarstvo, dopušteno prekoračenje, obročno plaćanje, i-Računi te niz dodatnih pogodnosti olakšat će vam svakodnevni život.

Paket objedinjuje više proizvoda i usluga Banke uz jednu mjesečnu naknadu.

Smart paket mogu ugovoriti sve punoljetne poslovno sposobne osobe koje su prethodno sklopile Ugovor o transakcijskom poslovanju.

Paket sadrži:

 • vođenje tekućeg računa u eurima, žiroračuna u eurima, multivalutnog tekućeg računa i multivalutnog žiroračuna s debitnom karticom
 • mogućnost dva opunomoćenika bez naknade po svakom računu u paketu
 • 15 besplatnih plaćanja nacionalnim i prekograničnim kreditnim transferom u eurima s tekućeg računa u eurima i žiroračuna u eurima iniciranih putem usluga on-line bankarstva uključenih u paket, te trajnim nalogom i SEPA izravnim terećenjem.
 • online bankarstvo (m-zaba i e-zaba)
 • usluga i-Račun
 • ugovaranje i korištenje uslugom e-trade
 • mogućnost izdavanja kreditne kartice na zahtjev klijenta i prema internim pravilima Banke - bez upisnine i članarine za osnovnog i dva dodatna korisnika (Standardna Mastercard kreditna kartica)
 • mogućnost korištenja dopuštenog prekoračenja po tekućem računu u eurima - u iznosu i za razdoblje koje se odobrava u skladu s poslovnom politikom Banke, a do najviše 7.000 EUR uz kamatnu stopu 7,19 %
 • mogućnost korištenja obročnog plaćanja debitnom karticom tekućeg računa u eurima – bez kamata i naknada, do 2.700 EUR, u skladu s poslovnom politikom Banke
 • ugovaranje usluge Trajni nalog u korist računa fizičkih osoba u Banci te članica Grupe Zagrebačke banke d.d., uključujući Allianz Hrvatska d.d. i Allianz ZB d.o.o.
 • podizanje gotovog novca debitnim karticama tekućeg računa u eurima i žiroračuna u eurima na bankomatima UniCredit grupe u inozemstvu, bez naknade (pronađite ih putem m-zabe).

Napomena: Korisniku Smart paketa sklapanjem Ugovora o transakcijskom poslovanju automatski se aktivira korištenje bankovnim i nebankovnim uslugama uključenima u paket, koje Banka omogućava korisniku za vrijeme trajanja ugovornog odnosa. Korisnik usluge može naknadno deaktivirati odnosno ponovno aktivirati pojedinu uslugu podnošenjem zahtjeva Banci.

U Smart paketu u sklopu usluga Servis centar dobivate i:

 1. pomoć u kući - popravci majstora kod hitnih intervencija do 150 EUR po slučaju, maksimalno dva puta godišnje
 2. pomoć na cesti u RH i inozemstvu – vuča ili popravak na mjestu događaja do 200 EUR / smještaj do 60 EUR u zemlji ili 85 EUR u inozemstvu; nastavak putovanja do 150 EUR
 3. osiguranje zaštite digitalnog novčanika:
 4. naknada lažnih troškova naplatnim sredstvima i naknada u slučaju krađe osobnog novca do 500 EUR
 5. trošak zamjene i dostave identifikacijskih dokumenata do 500 EUR.

Prednosti

 1. Uštede i pogodnosti u poslovanju s Bankom
 2. Sigurnost u svakodnevnom životu
 3. Za više usluga i pogodnosti uključenih u paket plaćate samo jednu mjesečnu naknadu
 4. Mogućnost plaćanja u više obroka bez kamata i naknada
 5. Besplatno ugovaranje trajnog naloga u korist računa Zagrebačke banke i Grupe.

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak

Predložite termin sastanka, nastojat ćemo ispuniti vašu želju.
 

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.