Ugovor o transakcijskom poslovanju

Ugovorom o transakcijskom poslovanju korisnici usluge, poslovno sposobne osobe, ugovaraju mogućnost korištenja sljedećim bankovnim i nebankovnim uslugama:

 1. Vođenje računa za plaćanje:
 2. Korištenje direktnim kanalima:
  • on-line bankarstvom:
   • bankarstvo putem interneta (e-zaba),
   • bankarstvo putem mobilne aplikacije (m-zaba),
 3. Ostale bankovne usluge (Start, Smart, Superior, Paket za mlade) i nebankovne usluge čije korištenje Banka omogući Korisniku za vrijeme trajanja ovog Ugovora (npr. Servis centar za pomoć u kući, pomoć na cesti i sl.).

Prethodno navedene usluge, uključujući i transakcijske račune, moguće je ugovoriti samostalno, osim ako je korisnik usluge maloljetna, odnosno poslovno nesposobna osoba.

Korisnik usluge aktivira korištenje najmanje jednoga transakcijskog računa (tekući račun u eurima ili multivalutni tekući račun te žiroračun u eurima ili multivalutni žiroračun) uz koji se može koristiti pojedinom uslugom ili svim uslugama: on-line bankarstvom (e-zaba), mobilnim bankarstvom (m-zaba) te ostalim bankovnim i nebankovnim uslugama koje Banka omogući korisniku za vrijeme trajanja ugovornog odnosa i na način koji odredi Banka (primjerice pomoć u kući, pomoć na cesti i sl.). Korisnik usluge može i naknadno aktivirati, odnosno deaktivirati pojedinu uslugu podnošenjem zahtjeva Banci.

Banka će zatvoriti račun koji je korisnik usluge deaktivirao, a u slučaju ponovne aktivacije tog računa korisniku usluge dodijelit će novi broj računa. Deaktiviranjem svih računa deaktivira se i korištenje svim ostalim uslugama.

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak

Predložite termin sastanka, nastojat ćemo ispuniti vašu želju.
 

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.