Pojedinačna jamstva za ruralni razvoj - olakšan pristup financiranju investicije

HAMAG-BICRO, u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede te Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, sudjeluje u provedbi financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj u sklopu Programa ruralnog razvoja 2014.-2020. - Europa ulaže u ruralna područja

Zagrebačka banka sudjeluje u provedbi jamstvenog programa „Pojedinačna jamstva za ruralni razvoj“ Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO).
Ovim Programom je omogućeno Zagrebačkoj banci da po povoljnijim uvjetima financiranja poduzetnicima odobrava investicijske kredite za ruralni razvoj (do 30% kredita se može odobriti za povezana obrtna sredstva) uz jamstvo HAMAG-BICRO-a koje pokriva do 80% neotplaćene glavnice kredita, iznosi najviše 1.300.000,00 EUR te uz maksimalno trajanje do 15 godina.

Za više informacija o jamstvenom Programu za ruralni razvoj posjetite stranicu HAMAG-BICRO-a, obratite se svojem bankaru/voditelju poslovnog odnosa ili dođite u neki od naših poduzetničkih ili poslovnih centara.
Ovaj dokument pripremljen je uz potporu Europske unije. Stavovi u dokumentu ne izražavaju službeno mišljenje Europske unije.


Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka.

Naziv tvrtke *

OIB tvrtke *

Vaši podaci za kontakt

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.