Za uspješno poslovanje na međunarodnom tržištu važno je da vi i vaš partner dogovorite obostrano prihvatljiv način i uvjete plaćanja.

Svojim iskustvom u međunarodnom poslovanju možemo vam pružiti potporu i ponuditi odgovarajuća rješenja za ostvarivanje veće konkurentnosti.

Bilo da ste u ulozi uvoznika ili izvoznika, pronaći ćemo najbolje rješenje za vas:

Za financiranje uvoza

Za financiranje izvoza

Više o proizvodima koje možete koristiti u međunarodnom poslovanju saznajte kroz naše vodiče Strukturirano financiranje u međunarodnom poslovanju, Otkup potraživanja i Dokumentarno i garantno poslovanje.

Iskoristite pogodnosti koje vam možemo ponuditi u međunarodnom poslovanju:

  • Zaštitite se od valutnih i tržišnih rizika
  • Možemo vam ponuditi naš know-how i podršku povezano s EU fondovima i posebnim EU proizvodima, pri čemu surađujemo sa specijaliziranim konzultantima i koristimo se prednostima mreže Grupe UniCredit, poglavito u srednjoj i istočnoj Europi
  • Banka i Grupa UniCredit predstavljaju snažnog partnera koji vam u inozemstvu može ponuditi više od lokalne banke. Ako svoje poslovanje želite širiti na nova tržišta, možete iskoristiti prisutnost UniCredit grupe u 17 zemalja srednje i istočne Europe, u Italiji, Njemačkoj i Austriji te široku korespondentnu mrežu Zagrebačke banke.

Zanimaju vas sve mogućnosti financiranja uvoza i izvoza? Pošaljite nam poruku e-pošte na: tradefinance@unicreditgroup.zaba.hr


Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka.

Naziv tvrtke *

OIB tvrtke *

Vaši podaci za kontakt

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.